Contact
WFHC Enkhuizen
hockey
Adres
WFHC Enkhuizen
De Weyer 7
1718 MS Hoogwoud

0226-354042
Nieuws
Hockeydoelen
18-1-2015 | 
Enkele weken terug hebben we via onze trainer Michiel contact gezocht met onze collega club WFHC Hoorn. Zij zijn namelijk verhuisd en op de oude locatie stonden nog hockeydoelen, die wij uiteraard goed kunnen gebruiken voor onze trainingen. Het geluk was aan onze kant, want we mochten twee gebruikte doelen overnemen.
Lees meer >>
Jongens D8 spelen hun eerste wedstrijd voor WFHC Enkhuizen

25-10-2014 | 
De eerste wedstrijd van het allereerste Jongens D8 team van WFHC Enkhuizen tegen Alliance was erg zwaar. 15-0. De eerste helft was het eigenlijk alleen maar verdedigen maar goed gespeeld, helaas kwam het niet tot scoren ondanks enkele mooie kansen. In de pauze hebben we gewisseld van doelman. In de tweede helft ging het beter met overspelen
Lees meer >>
Scheidsrechters cursus. Meldt u aan!

1-9-2014 | 
Waarom: Bij een thuiswedstrijd dient de thuisclub voor twee scheidsrechters per wedstrijd te zorgen. We doen daarom op iedereen (spelers, ouders, familieleden) een beroep om ook de cursus te volgen. Er is geen minimumleeftijd.   Hoe werkt het: Om scheidsrechter te worden kan gedurende 30 dagen de online-cursus worden
Lees meer >>
Meisjes C van WFHC Enkhuizen kampioen

4-6-2014 | 
Op zaterdag 24 mei 2014 zijn de meisjes C van West-Friese Hockeyclub (WFHC) Enkhuizen na een spannende wedstrijd kampioen geworden. Een prachtige overwinning voor de meiden, maar ook voor de jonge club die bijna vier jaar bestaat en dit met minimale middelen heeft bewerkstelligt. De behoefte aan een eigen stek en kunstgrasveld is heel groot.
Lees meer >>

Reageer (0 reacties)

Verslag sportdebat

12-2-2014 | 
Het sportdebat van gisteravond was een succes: WFHC Enkhuizen staat op de kaart! Nu doorpakken en de plannen concreet maken zodat we een echt hockeyveld in onze gemeente krijgen. Het verslag uit het Noord Hollands Dagblad van 12 februari is in de bijlage te lezen.
Lees meer >>


Bijlage: 14-02-2014 NHD.jpg
Sportdebat 11 februari

11-2-2014 | 
Het sportdebat is een initiatie van de stichting "Sport beweegt", in deze stichting hebben acht Enkhuizer sportverenigingen zich samen met de RSG verenigd. Een van de doelstellingen is sport en bewegen hoger op de politieke agenda te krijgen.

Waar: RSG Enkhuizen
Start: 20:00 uur (inloop vanaf 19:30)

Lees meer >>

Reageer (1 reacties)

Waarom een hockeyclub in enkhuizen

21-1-2011 | 
De initiatiefnemers van Hockey in Enkhuizen "HIE” is ontstaan om haalbaarheid van een hockeyclub in de gemeente Enkhuizen te onderzoeken. In Noord Holland zijn in totaal 36 Hockey verenigingen. In krap tien jaar tijd groeide de Koninklijke Nederlandse Hockeybond (KNHB) van zo’n 127.000 leden uit naar 225.000.
Lees meer >>
Hoofdsponsor
Sponsoren
Mededelingen
Laatste reacties
Wedstrijden quicklinks
Inloggen
Lid
ww

Vergeten? Klik hier

Code aanvragen op