Contact
WFHC Enkhuizen
hockey
Adres
WFHC Enkhuizen
Immerhornweg 1
1601 DC Enkhuizen

00000000
Nieuwsoverzicht
ALGEMEEN

28-1-2017
Oliebollentoernooi groot succes !
 
Met een grote deelname was het eerste Oliebollen Toernooi meteen al een klassieker op de agenda. Zaterdag 14 januari traden kinderen en ouders aan om in een serie korte wedstrijden tegen elkaar op te nemen. Natuurlijk ging het vooral om het plezier, maar soms werd er fanatiek gestreden om de overwinning.

Voor de ouders was het vooral een leuke kennismaking met de sport en de vereniging. Zo leerden wij alles over flatsen en pushen, en shoot! Onze complimenten voor het geduld van de echte hockeyers. Een pluim ook voor de organisatie, die had gezorgd voor een leuke teamindeling en een strak speelschema.

Na afloop was er heerlijke glühwein en natuurlijk zelfgemaakte oliebollen in de kantine.

We kijken terug op een geslaagd toernooi, en hopen dat deze volgend jaar weer op de agenda komt!

Het Noord Hollands Dagblad plaatse een kort stukje met foto in de krant van 20januari (zie bijlage).


 23-5-2016
Officiële opening kunstgrasvelden
 
21 mei was het dan zover: de officiële opening van de kunstgrasvelden op Immerhorn.
 
De Enkhuizer sportclubs Dindua, DTS, West Frisia en WFHC Enkhuizen namen zaterdag 21 mei op feestelijke wijze de kunstgrasvelden in gebruik. Dat ging gepaard met het evenement ’Fit & Fun 2016, Immerhorn in beweging’ voor inwoners van heel Enkhuizen.
 
De opening werd verricht door wethouder Olierook die samen met een aantal kinderen het door Grooney Pyro Effects verzorgde "vuurwerk" de lucht in schoot.
 
 

15-8-2015
Scheidsrechters cursus. Meldt u aan!
 
Waarom:
Bij een thuiswedstrijd dient de thuisclub voor twee scheidsrechters per wedstrijd te zorgen. We doen daarom op iedereen (spelers, ouders, familieleden) een beroep om ook de cursus te volgen. Er is geen minimumleeftijd.
 
Hoe werkt het:
Om scheidsrechter te worden kan de online-cursus worden gevolgd van de KNHB waarna schriftelijk examen wordt gedaan (examendatum en locatie worden in overleg bepaald).
 
Aanmelden:
U kunt eventueel de gewenste startdatum vermelden. De scheidsrechterscommissaris zal u vervolgens aanmelden . U ontvangt vervolgens een email met het wachtwoord en overige informatie om de cursus te volgen.
 
Mocht u door omstandigheden geen examen hebben kunnen doen, kunt u zich opnieuw aanmelden.
 
Hoofdsponsor
Sponsoren
Mededelingen
Laatste reacties
Wedstrijden quicklinks
Teams
Inloggen
Lid
ww

Vergeten? Klik hier

Code aanvragen op