Contact
WFHC Enkhuizen
hockey
Adres
WFHC Enkhuizen
Immerhornweg 1
1601 DC Enkhuizen

00000000
Nieuwsoverzicht
ALGEMEEN

23-11-2015
We hebben jullie nodig!
 
WFHC Enkhuizen zoekt vrijwilligers:
  • Secretaris bestuur (4 u/week)
  • Arbitragecoördinator (2 u/week)
  • Sponsorcommissie (2 u/week)
  • Materiaalcoördinator (1 u/week)
Alvast dank voor jullie inzet!
 

30-8-2015
Trainingstijden
 
Het nieuwe hockeyseizoen staat voor de deur en het kunstgras ligt er. We kunnen Vanaf nu op de fiets naar de training en onze thuiswedstrijden zijn echt thuis!

Twee keer in de week trainen
We zijn als bestuur nog volop bezig met de oplevering van het kunstgras om het veld zo goed mogelijk te krijgen. Maar de trainingen kunnen as. dinsdag 1 september beginnen. Omdat we nu ons eigen veld hebben, is er de mogelijkheid om meer te trainen en het niveau naar een hoger peil te brengen. De trainingen zijn op dinsdag en donderdag. Zie hieronder de tijden.

Trainingstijden:
Team      dinsdag             donderdag
F, E, D,  16:00 - 17:00    17:00 - 18:00
C, B       17:00 - 18:00    18:00 - 19:30
Trim                                19:30 - 20:30

Nieuwe trainer
De trainer die wij op het oog hadden heeft plotseling opgezegd aan het eind van de zomervakantie. Gelukkig hebben we net op tijd een zeer ervaren, professionele trainer gevonden: Koen Wieffering.

 

29-8-2015
Wijzigingen spelregels veldhockey
 

Op de site van de KNHB staan de laatste wijzigingen voor seizoen 2015-2016; klik hier.

Samengevat:
  • De mondbeschermer, het bitje, is verplicht.
  • De lange corner wordt genomen op de 23 meter lijn recht tegenover de plaats waar de bal over de achterlijn is gegaan, de regels binnen het 23 meter gebied zijn van kracht.
  • Een vrije slag binnen 5 meter van de cirkel voor de aanvallende partij wordt genomen op de plek van de overtreding.

 15-8-2015
Scheidsrechters cursus. Meldt u aan!
 
Waarom:
Bij een thuiswedstrijd dient de thuisclub voor twee scheidsrechters per wedstrijd te zorgen. We doen daarom op iedereen (spelers, ouders, familieleden) een beroep om ook de cursus te volgen. Er is geen minimumleeftijd.
 
Hoe werkt het:
Om scheidsrechter te worden kan de online-cursus worden gevolgd van de KNHB waarna schriftelijk examen wordt gedaan (examendatum en locatie worden in overleg bepaald).
 
Aanmelden:
Stuur uw naam en emailadres naar: arbitrage@hockeyclubenkhuizen.nl
U kunt eventueel de gewenste startdatum vermelden. De scheidsrechterscommissaris zal u vervolgens aanmelden . U ontvangt vervolgens een email met het wachtwoord en overige informatie om de cursus te volgen.
 
Mocht u door omstandigheden geen examen hebben kunnen doen, kunt u zich opnieuw aanmelden.
 
MEISJES B

7-3-2015
Meiden B thuis - HC Bloemendaal MB6: 1-4
 
De eerste wedstrijd voor beide teams na de winterstop. En wat voor één! Vooraf een opstelling afgesproken, waarin veel in het middenveld gewisseld zou worden met Romée, Mirthe, Myrthe en Naomi. Met rechtsvoor ons nieuw ontdekt talent Maaike.De eerste helft waren de kansen voornamelijk voor ons. Er werd heel snel afgespeeld via Mandy, Carmen en Rosa. Onze middenvelders renden zich helemaal leeg, waarna ze snel gewisseld werden. Roos-Marie werd moeilijk gevonden, maar als ze eenmaal aan de bal was, wist zij die hard naar voren te werken. Met Sanne en Madelon in de verdediging kon Bloemendaal vrijwel geen kansen creëren. Anne wist als achterste vrouw de doorschietende aanvallers te onderscheppen en als het haar niet lukte hadden we Jolijt nog op doel. Bridget heeft rechtsvoor Maaike vervangen en in de tweede helft op linkshalf Mandy. De eerste helft bleef 0-0.
Na tien minuten in de tweede helft begon bij ons het tempo iets in te zakken en wist Bloemendaal te scoren met een speler naast onze keeper. Kom op, scherp houden! Vervolgens wist Bloemendaal vrij snel vanuit een strafcorner de bal er rommelig in te krijgen. Maar door een zorgvuldig opgebouwde aanval wist Myrthe de bal met een hele hoge lob(lub) erin te krijgen! 1-2! We merkten wel dat het sportief spelende Bloemendaal conditioneel er beter voor stond. Uiteindelijk wisten ze helaas nog tweemaal te scoren en werd de eindstand 1-4.
Ik kan alleen maar complimenten geven voor een vreselijk mooie, sportieve en goede pot hockey, waar de kansen fifty-fifty waren en waar Bloemendaal uiteindelijk beter van geprofiteerd heeft. We hebben onze ouders en zussen die allemaal meegekomen waren en ons aangemoedigd hadden kunnen laten zien wat we kunnen!!!
 

18-1-2015
Sponsoren...
 
Uiteraard mogen we onze sponsoren van onze nieuwe kleding niet vergeten.

Onze shirt sponsoren zijn Enza zaden, Deco Home Bloemendaal en Vishandel Schilder.

En we hebben roze hoodies van Schagen Grondwerken.  
MEISJES D8

18-1-2015
Ongeslagen tot de winterstop!
 
 
Hoofdsponsor
Sponsoren
Vandaag jarig
Gijs Kooijman
Mededelingen
Laatste reacties
Wedstrijden quicklinks
Inloggen
Lid
ww

Vergeten? Klik hier

Code aanvragen op