De Weyer 7

MEISJES B

7-3-2015
Meiden B thuis - HC Bloemendaal MB6: 1-4

De eerste wedstrijd voor beide teams na de winterstop. En wat voor één! Vooraf een opstelling afgesproken, waarin veel in het middenveld gewisseld zou worden met Romée, Mirthe, Myrthe en Naomi. Met rechtsvoor ons nieuw ontdekt talent Maaike.De eerste helft waren de kansen voornamelijk voor ons. Er werd heel snel afgespeeld via Mandy, Carmen en Rosa. Onze middenvelders renden zich helemaal leeg, waarna ze snel gewisseld werden. Roos-Marie werd moeilijk gevonden, maar als ze eenmaal aan de bal was, wist zij die hard naar voren te werken. Met Sanne en Madelon in de verdediging kon Bloemendaal vrijwel geen kansen creĆ«ren. Anne wist als achterste vrouw de doorschietende aanvallers te onderscheppen en als het haar niet lukte hadden we Jolijt nog op doel. Bridget heeft rechtsvoor Maaike vervangen en in de tweede helft op linkshalf Mandy. De eerste helft bleef 0-0.
Na tien minuten in de tweede helft begon bij ons het tempo iets in te zakken en wist Bloemendaal te scoren met een speler naast onze keeper. Kom op, scherp houden! Vervolgens wist Bloemendaal vrij snel vanuit een strafcorner de bal er rommelig in te krijgen. Maar door een zorgvuldig opgebouwde aanval wist Myrthe de bal met een hele hoge lob(lub) erin te krijgen! 1-2! We merkten wel dat het sportief spelende Bloemendaal conditioneel er beter voor stond. Uiteindelijk wisten ze helaas nog tweemaal te scoren en werd de eindstand 1-4.
Ik kan alleen maar complimenten geven voor een vreselijk mooie, sportieve en goede pot hockey, waar de kansen fifty-fifty waren en waar Bloemendaal uiteindelijk beter van geprofiteerd heeft. We hebben onze ouders en zussen die allemaal meegekomen waren en ons aangemoedigd hadden kunnen laten zien wat we kunnen!!!

Sponsoren...

Uiteraard mogen we onze sponsoren van onze nieuwe kleding niet vergeten.

Onze shirt sponsoren zijn Enza zaden, Deco Home Bloemendaal en Vishandel Schilder.

En we hebben roze hoodies van Schagen Grondwerken.

MEISJES D8

18-1-2015
Ongeslagen tot de winterstop!

ALGEMEEN

Hockeydoelen

Enkele weken terug hebben we via onze trainer Michiel contact gezocht met onze collega club WFHC Hoorn. Zij zijn namelijk verhuisd en op de oude locatie stonden nog hockeydoelen, die wij uiteraard goed kunnen gebruiken voor onze trainingen. Het geluk was aan onze kant, want we mochten twee gebruikte doelen overnemen.

Samen met Rosa, Jan (vader van Rosa), Eric (vader van Myrthe, Jolijt en Thijmen) en Michel hebben we afgelopen donderdag een combo geleend van Deco Home Bloemendaal (Madelon) en een hele grote aanhanger gehuurd. Daarna hebben we de doelen opgehaald uit Hoorn en geplaatst in Andijk. Woensdag moeten we samen de netten er inhangen en dan kan iedereen op een echt doel oefenen!

1-9-2014
Scheidsrechters cursus. Meldt u aan!

Waarom:
Bij een thuiswedstrijd dient de thuisclub voor twee scheidsrechters per wedstrijd te zorgen. We doen daarom op iedereen (spelers, ouders, familieleden) een beroep om ook de cursus te volgen. Er is geen minimumleeftijd.

Hoe werkt het:
Om scheidsrechter te worden kan de online-cursus worden gevolgd van de KNHB waarna schriftelijk examen wordt gedaan (examendatum en locatie worden in overleg bepaald).

Aanmelden:
Stuur uw naam en emailadres naar: arbitrage@hockeyclubenkhuizen.nl
U kunt eventueel de gewenste startdatum vermelden. De scheidsrechterscommissaris zal u vervolgens aanmelden . U ontvangt vervolgens een email met het wachtwoord en overige informatie om de cursus te volgen.

Mocht u door omstandigheden geen examen hebben kunnen doen, kunt u zich opnieuw aanmelden.