ALGEMEEN

14-11-2017
Hockey kennismakingsdag 19 November

"Help mijn kind  zit op hockey !"zult u vast wel eens gedacht hebben... en dat is helemaal niet zo gek, aangezien Enkhuizen nog maar een jonge hockeygeschiedenis kent. Daarom organiseren wij binnenkort voor alle ouders een gezellige kennismaking met de hockeysport en WFHC Enkhuizen. Het hele gezin is van harte welkom !

Terwijl de ouders in de kantine bekend raken met de regels van het spel en elkaar, is er op het veld voor de jeugd een Hockey Pepernoten Instuif.

Wanneer: Zondag 19 november van 11.00 tot 13.00 uur
Voor wie: (apsirant) leden en hun ouders, broers en zussen
Waar: Dindua kantine (ouders) en hockeyveld (jeugd)

Programma voor de ouders:
Wie is wie bij de hockeyclub?
Hockeyregels voor dummies
Ludieke hockey quiz (neem de smartphone mee)

Voor de kids:

Hockey Pepernoten Instuif (ingedeeld op leeftijd)

GEZAMENLIJKE AFSLUITING MET BROODJE HAMBURGER

Laat ons even weten met hoeveel volwassenen en kinderen (met vermelding van leeftijd) jullie deelnemen aan deze gezellige kennismaking via

Tot ziens op zondag 19 november !

De activiteitencommissie van Hockeyclub Enkhuizen,
Marjolein, Marije, Anthony, Masja, Jantine en Katherine.

24-9-2017
Nieuw seizoen van start met nieuw bord!

Het nieuwe hockey seizoen is inmiddels in volle gang. Het nieuwe bord bij de ingang voorspelt niets dan goeds !

1-6-2017
Scheidsrechters cursus. Meldt u aan!

Waarom:
Bij een thuiswedstrijd dient de thuisclub voor twee scheidsrechters per wedstrijd te zorgen. We doen daarom op iedereen (spelers, ouders, familieleden) een beroep om ook de cursus te volgen. Er is geen minimumleeftijd.

Hoe werkt het:
Om scheidsrechter te worden kan de online-cursus worden gevolgd van de KNHB waarna schriftelijk examen wordt gedaan (examendatum en locatie worden in overleg bepaald).

Aanmelden:
Stuur uw naam en emailadres naar: [email protected]
U kunt eventueel de gewenste startdatum vermelden. De scheidsrechterscommissaris zal u vervolgens aanmelden . U ontvangt vervolgens een email met het wachtwoord en overige informatie om de cursus te volgen.

Mocht u door omstandigheden geen examen hebben kunnen doen, kunt u zich opnieuw aanmelden.

28-1-2017
Oliebollentoernooi groot succes !

Met een grote deelname was het eerste Oliebollen Toernooi meteen al een klassieker op de agenda. Zaterdag 14 januari traden kinderen en ouders aan om in een serie korte wedstrijden tegen elkaar op te nemen. Natuurlijk ging het vooral om het plezier, maar soms werd er fanatiek gestreden om de overwinning.

Voor de ouders was het vooral een leuke kennismaking met de sport en de vereniging. Zo leerden wij alles over flatsen en pushen, en shoot! Onze complimenten voor het geduld van de echte hockeyers. Een pluim ook voor de organisatie, die had gezorgd voor een leuke teamindeling en een strak speelschema.

Na afloop was er heerlijke gl├╝hwein en natuurlijk zelfgemaakte oliebollen in de kantine.

We kijken terug op een geslaagd toernooi, en hopen dat deze volgend jaar weer op de agenda komt!

Het Noord Hollands Dagblad plaatse een kort stukje met foto in de krant van 20januari (zie bijlage).