ALGEMEEN

10-6-2017
Rabobank West-Friesland Sponsor Fietstocht

Deze zaterdag deed team WHFC mee aan de West Friese Sponsor Fietstocht van de RABO bank. Daarmee verdiende het team een leuk bedrag bij elkaar.

De 8 deelnemers voltooiden de 40 kilometer lange tocht iets boven het staande record van vorig jaar, maar toch binnen een respectabele tijd. Overigens was deze tijd niet van belang voor het sponsorresultaat.

De omstandigheden waren perfect met een lekker zonnetje en een verkoelende bries.
Wij bedanken het team bij deze voor hun inzet, en hopen dat zij volgend jaar weer meedoen. Wel hopen wij dat alle kettingen dan wel goed gesmeerd zijn.

28-1-2017
Oliebollentoernooi groot succes !

Met een grote deelname was het eerste Oliebollen Toernooi meteen al een klassieker op de agenda. Zaterdag 14 januari traden kinderen en ouders aan om in een serie korte wedstrijden tegen elkaar op te nemen. Natuurlijk ging het vooral om het plezier, maar soms werd er fanatiek gestreden om de overwinning.

Voor de ouders was het vooral een leuke kennismaking met de sport en de vereniging. Zo leerden wij alles over flatsen en pushen, en shoot! Onze complimenten voor het geduld van de echte hockeyers. Een pluim ook voor de organisatie, die had gezorgd voor een leuke teamindeling en een strak speelschema.

Na afloop was er heerlijke gl├╝hwein en natuurlijk zelfgemaakte oliebollen in de kantine.

We kijken terug op een geslaagd toernooi, en hopen dat deze volgend jaar weer op de agenda komt!

Het Noord Hollands Dagblad plaatse een kort stukje met foto in de krant van 20januari (zie bijlage).

15-8-2015
Scheidsrechters cursus. Meldt u aan!

Waarom:
Bij een thuiswedstrijd dient de thuisclub voor twee scheidsrechters per wedstrijd te zorgen. We doen daarom op iedereen (spelers, ouders, familieleden) een beroep om ook de cursus te volgen. Er is geen minimumleeftijd.

Hoe werkt het:
Om scheidsrechter te worden kan de online-cursus worden gevolgd van de KNHB waarna schriftelijk examen wordt gedaan (examendatum en locatie worden in overleg bepaald).

Aanmelden:
U kunt eventueel de gewenste startdatum vermelden. De scheidsrechterscommissaris zal u vervolgens aanmelden . U ontvangt vervolgens een email met het wachtwoord en overige informatie om de cursus te volgen.

Mocht u door omstandigheden geen examen hebben kunnen doen, kunt u zich opnieuw aanmelden.